Ansamblul de dansuri populare apreciat de multi organizatori din Bucuresti datorita seriozitatii si calitatii spectacolelor oferite.

Cu dansuri folclorice deosebite, costume autentice debordand de culoare, dansatori frumosi, muzica populara antrenanta, solisti vocali tineri si talentati, prezentam spectacole de succes in cadrul evenimentelor speciale ce se desfasoara in capitala Romaniei.

DANSURI POPULARE - video

Ansamblul DOINA are in repertoriu Dansuri populare din Muntenia, Oltenia, Banat, Crisana, Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramures.

Alaturi de aceste suite de jocuri foarte pitoresti grupul artistic poate prezenta dansuri de fete - Bobocica si Dragaica, precum si dansuri de baieti - Calusarii si Caluserii.

Spectactorii romani sau veniti din alte tari se pot delecta cu Hora munteneasca, Sarba olteneasca, Braul banatean, Saltata dobrogeana, Mocaneasca crisaneana, Batuta moldoveneasca, Tropotita maramureseana, Invartita transilvaneana.

Strigaturi, chiuituri, pocnete din degete, batai din palme sau pe cizma, rotirea picioarelor in aer sau la nivelul solului, pasi cu deplasari largi sau pasi marunti, in contratimp sau sincopati, toate fac parte din frumusetea dansurilor Ansamblului DOINA.

Fiecare Dans plin de energie si interpretat cu virtuozitate are propriul Costum-Port Popular specific regiunii din care provine.

M U N T E N I A 


O L T E N I A


B A N A T


B I H O R


MARAMURES - C O D R U

MARAMURES - O A Ş


T R A N S I L V A N I A (Bistrita-Nasaud)


T R A N S I L V A N I A (Brasov-Sibiu)


D O B R O G E A


M O L D O V A

CONTACT
0723.241.881